Verslag Schiethuus Bokaal 2014

Blogbericht geplaatst op 18-12-2014

Afgelopen woensdag avond de 17e december 2014 werd de traditionele wedstrijd tussen het COM en de SV-Beilen gehouden.

Ook dit jaar konden we ons verheugen op een groot aantal deelnemers, het COM was aanwezig met 12 schutters en de SV-Beilen met 21 schutters. Dit jaar deed ook de jeugd van de SV-Beilen mee en hebben bijgedragen tot een prachtige eindscore. Tevens hebben de nieuwe leden laten zien dat ze het afgelopen jaar hun schietvaardigheden naar een zeer hoog niveau hebben gebracht.

Hierdoor kon het dan ook niet uitblijven dat de SV-Beilen haar titel heeft weten te behouden. De scores van deze avond waren als volgt.

* Het COM / 1981 punten : 12 deelnemers = gemiddelde van 165,1 punten
* SV Beilen / 3725 punten : 21 deelnemers = gemiddelde van 177,4 punten

Ook dit jaar heeft het COM de verzorging van de lekkernijen op zich genomen. De gehele avond door werden de aanwezigen voorzien van zeer rijkelijke hoeveelheden snacks. Al met al was het een zeer geslaagde avond en de wens werd al meteen uitgesproken om dit in 2015 weer te organiseren.

Het bestuur en de wedstrijdcommissie van de SV-Beilen willen alle leden van het COM en haar eigen leden hartelijke bedanken voor hun aanwezigheid en sportieve deelname. Alsmede het COM hartelijk bedanken voor de het verzorgen van de vele lekkernijen, de assistentie en de vrijwilligers die de avond weer eens tot een succes wisten te maken.

Het Bestuur en de Wedstrijdcommissie SV-Beilen