SV Beilen wint Sport stimuleringsprijs

Blogbericht geplaatst op 27-01-2019

In een bomvolle Drenthehal, tijdens het sportgala van Midden-Drenthe, hebben we de sportstimuleringsprijs in ontvangst mogen nemen.
Tijdens dit sportgala worden de prijzen voor de sport man, vrouw, ploeg, talent en dus ook de stimuleringsprijs uitgereikt.

We waren op dit sportgala uitgenodigd om eens wat te vertellen over onze sport. Aandacht voor een sport die het ook verdient.

Bart Steenge en Jan Kiers werden op het podium geroepen en mochten hun verhaal doen. Geheel onverwacht kwam organisator Gerrie Kreuze het podium op om de sportstimuleringsprijs uit te reiken.

Gerrie vroeg speciaal aandacht voor onze vereniging en gaf aan dat de ontwikkeling van onze vereniging, de organisatie van en het deelnemen aan de diverse Nederlandse kampioenschappen heeft bijgedragen aan deze prijs.

Verder sprak hij zijn waardering uit hoe we de schietsport in Beilen op de kaart hebben gezet en nodige een ieder in de zaal uit om eens een kijkje te komen nemen bij onze vereniging.

Prachtige warme woorden waarvoor nogmaals onze hartelijke dank.

Enorm verrast en overdonderd hebben we deze voor ons speciaal gemaakte prijs in ontvangst genomen en gaan hem een mooi plekje geven.