SV Beilen wint Schiethuusbokaal 2016

Blogbericht geplaatst op 23-12-2016

Op woensdagavond 21 december werd de jaarlijkse Schiethuisbokaal verschoten. De opkomst was ook dit jaar weer zeer groot. Vanuit de SV Beilen hadden we maar liefst 22 deelnemers! Deze hebben de eer van de vereniging hoog weten te houden, want de SV-Beilen heeft met 5,7 punten verschil gewonnen van het COM. Zie de bijlage met de uitslagenlijst.

Na het schieten zelf was het ook een zeer geslaagde avond. De sfeer zat er goed in. Niet in de laatste plaats doordat het COM ook dit jaar weer groots uitpakte met snacks en hapjes.

Al met al kunnen we terugkijken op een buitengewoon geslaagde avond en willen het bestuur en de wedstrijdcommissie de vrijwilligers van de SV en het COM hartelijk danken voor hun hulp en inzet!