Artikelen

Sophia en Dirk in internationale jury

Blogbericht geplaatst op 28-11-2013

Sophia van Slochteren en Dirk Bloemers zijn geslaagd voor hun examen en daardoor toegetreden tot de internationale jury van de ISSF.
Beiden gefeliciteerd!

Hieronder het verslag van Sophia.

Verslag  van de ISSF “Judges Course B” gehouden  14, 15 en 16 nov. 2013 in Arnhem.

Op 13 november zijn we (Dirk Bloemers, Willem Huttinga, Sophia van Slochteren en Taeke Spinder)  uit district 1 naar Arnhem afgereisd.

We moesten donderdag ‘s morgens om 08.00 uur al in het leslokaal zijn en vonden het daarom beter al op woensdagavond te gaan.

De cursus werd in het Engels gegeven en we wilden fris aan de start verschijnen. De dagindeling is  ongeveer van 08.00 tot 20.00 uur les met zo hier en daar een pauze om te eten. En het bleek ook nog wel uit te kunnen lopen. In ieder geval 36 uur Engels in 3 dagen. Daar krijg je piepende oortjes van.

Een groep van 16 Wedstrijd Organisatorisch Kader ging het avontuur aan.

We kregen  in ieder geval een certificaat als de hele cursus meegedaan werd en bij 85 % juiste antwoorden voor Pistool en Geweer samen werd er een diploma verstrekt.

Zaterdag middag waren de examens, 2 x 20 meerkeuzevragen in 30 min. Zonder boeken  en 2 x 20 vragen in een uur met waar of niet waar met ISSF Rules boek er bij voor het artikelnummer  voor pistool en geweer.

Een wonder, dat bijna nooit gebeurt …. we zijn allemaal geslaagd en die noordelingen waren steengoed.