Schiethuusbokaal 2008

Blogbericht geplaatst op 18-01-2009

Beilen wint weer

Voor de tweede maal is de SV Beilen winnaar geworden van de “Schiethuusbokaal”, een wedstrijd tussen de gebruikers van Het “Schiethuus” in Beilen.

De “Schiethuusbokaal een wedstrijd tussen De SV Beilen, De Schutterij Johan Willem Friso en het COM is ook in de tweede uitgave een prooi geworden voor de schutters van de SV Beilen.

10 Schutters van JWF, 6 schutters van het COM en 10 schutters van de SV Beilen streden op 17 december 2008 om de, inmiddels felbegeerde, “Schiethuusbokaal op de onderdelen Groot Kaliber Geweer, Klein Kaliber Geweer, Groot Kaliber Pistool en Klein Kaliber Pistool.

Na een spannende en sportieve strijd bleken ook dit jaar weer de schutters van Beilen aan het langste eind te trekken, al waren de verschillen kleiner dan in de eerste uitgave van de bokaal.

De Gemiddelde score per schutter was:

SV Beilen                     168    pnt.
JWF                             159.4 pnt.
COM                            129.9 pnt.

De volgende wedstrijd, om de bokaal van 2009, zal worden gehouden op 16 december 2009