Robin Bos wint Drouwen

Blogbericht geplaatst op 22-03-2008

Robin Bos heeft vrijdag 21 maart 2008 de 5 meter lucht wedstrijd in Drouwen gewonnen. Met een score van 585 punten van de maximale 600 liet hij iedereen achter zich.

Een 2e plaats was er voor Lianne Schans met 581 punten.

De volledige uitslag van de Beiler schutters:

Robin

Lianne

William

Melvin

Donja

Astrid

Sebastiaan

Marian

Simon

Korps 1

Robin, Lianne, William, Melvin

Korps 2

Donja, Astrid, Sebastiaan, Marian

Voor foto's klik hier

Een Verslag door Marian Slendebroek

Vandaag hadden we een wedstrijd in Drouwen. We vertrokken om half 6 bij de vereniging weg met 5 auto's en rond half 7 waren daar ongeveer bij schietvereniging 't mikpunt op camping de Alinghoek.

We mochten gelijk beginnen met inschrijven en daarna mochten de eerste 5 al schieten. We schoten op 5 meter. Dat was eerst wel even wennen, maar ik vond het wel leuker dan 10 meter. Het had ook wel wat. Nadat iedereen geschoten had dronken we nog wat en toen werd Jan nog geroepen door Simon want ze hadden een fietsenrek met een biermerk erop gevonden voor Jan omdat hij die altijd al wou hebben. Maar we konden hem niet meenemen want hij paste niet bij Harold op de auto. Dus dat was dan jammer voor Jan. Daarna wilden we weg en toen waren we de twee kornuiten kwijt. Die zaten in de snackbar een patatje te eten die ze eerste even op moesten eten omdat Raimond ze anders niet in de Jaguar wou hebben. Daarna gingen we weer richting Beilen terug. Alleen reden we verkeerd bij een straat en toen kwamen we in Bronneger uit. Dus lijkt het mij eens tijd voor een goede Tom Tom om te zorgen dat we de volgende keer goed rijden. Maar toeristich was het wel. Toen we terug kwamen op de vereniging dronken we nog wat en daarna gingen we allemaal naar huis.