Blogbericht geplaatst op 13-06-2019

Nieuwsbrief SV Beilen

Nieuwe opzet van de SV Beilen nieuwsbrief

Zoals u kunt zien is de opzet van de nieuwsbrief na vele jaren aangepast. De nieuwe opzet is nu ook geschikt om goed te kunnen lezen op de mobiele telefoon en tablets. Dit omdat niet iedereen gebruik maakt van PDF op hun tablet of gsm en/of dat dit te veel capaciteit vroeg van de mobiele applicaties. Tevens werden de PDF bijlages voor spam aangezien.

Omdat we met het nieuwe systeem meer informatie kwijt kunnen in een bericht zal de frequentie van het aantal nieuwsbrieven per jaar ook wat lager worden. Met het oude systeem was dit niet mogelijk. Het is nu ook eenvoudige om afbeeldingen en links toe te voegen, iets wat voorheen zeer beperkt mogelijk was.

Mocht u de nieuwe nieuwsbrief in uw Spambox aantreffen dan kunt u deze als veilig markeren zodat de eerst volgende nieuwsbrief in een keer goed bij u aankomt.

Nieuw plafond aangebracht.
Voor een paar week geleden is het gehele systeemplafond in het verenigingsgebouw vervangen. Dit was geen overbodige luxe omdat het oude plafond vies en groezelig was geworden na al die jaren.

Een team van vrijwilligers heeft dit binnen 2 dagen weten te realiseren. Behalve dat de platen zijn vervangen zijn tevens de oude tl-armaturen vervangen voor de veel zuinigere LED verlichting. Omdat het het plafond er toch uit moest is ook oude en overbodige bekabeling verwijderd en de elektriciteitsvoorzieningen weer up-to-date gebracht.

Het bestuur wil dan ook de vrijwilligers die zich deze dagen hebben ingezet hartelijk bedanken.

Schiethuus Bokaal
Zoals reeds enige tijd al aangeven zal binnenkort het "Schiethuus Bokaal" weer gehouden worden. Dit is de wedstrijd tussen de leden van het COM en de SV Beilen. De organisatie van de wedstrijd is in handen van de SV Beilen en de catering zal als van ouds door het COM verzorgd worden. Een ieder die als eens meegedaan heeft weet dat een zeer gezellige avond is met alle schutters van beide verenigingen samen.

Ieder SV-Beilen lid kan deze avond deelnemen aan de discipline van zijn of haar keuze. Of u nu pas begonnen bent of of al jaren de schietsport beoefend, het maakt niet uit deelname is voor ieder lid. Wij nodigen u dan ook van harte uit om zich hier voor op te geven. Het inschrijfformulier ligt binnenkort bij de baancommandanten voor u klaar.

We zien u graag op de 26e Mei.

Uw hulp gewenst bij het opzetten van de wapenbeurs.
Ook dit jaar organiseren wij weer de wapenbeurs, om dit allemaal te kunnen realiseren kunnen we de nodige hulp goed gebruiken. Zo zal de beurs uiteraard opgebouwd moeten worden en ook weer worden afgebroken.

Het kost u slechts een paar uurtjes van uw tijd. Mocht u de organisatie van de beurs willen ondersteunen dan kunt u zich opgeven bij Dries de Vries en/of Jan Kiers.

Buurtverenigingen Toernooi
Ook dit jaar zullen we weer het "Buurtverenigingen Toernooi" organiseren. Vorig jaar was dit een super leuke aangelegenheid en heeft de schietsport binnen de gemeente Midden-Drenthe onder de aandacht gebracht.

Woont u ook in de gemeente Midden-Drenthe en bent u bekend of lid van een buurtvereniging bij u in de buurt, laat het ons dan weten. Wie weet doet uw buurtvereniging dit jaar dan ook mee.

Inwerking van de nieuwe penningmeester.
Tijdens de afgelopen ALV is er nieuwe penningmeester gekozen, de heer Arjen de Wit had zich hiervoor beschikbaar gesteld. Na afloop van de vergadering werd het bestuur van de vereniging blij verrast met nog 2 kandidaten. Eén hiervan was Jan Roelof Enting.

In goed overleg met beide mannen is er voor gekozen om Jan Roelof de rol van nieuwe penningmeester op zich te laten nemen. Deze keuze heeft te maken gehad dat Jan Roelof binnen de vereniging al wat langer meeloopt en het reilen en zeilen van de vereniging goed kent. Het geen voor een nieuwe penningmeester van groot belang en voordeel is.

Ondertussen loopt Jan Roelof met onze huidige penningmeester Lambertus al weer enkele weken mee om zich goed in te werken tot de eerst volgende ALV. Tijdens de ALV van 2020 zal Jan Roelof zich dan ook als kandidaat beschikbaar stellen.

* 26-Mei-2019  /  18e Wapenbeurs - Locatie Schiethuus
* 29-Mei-2019  /  Schiethuus Bokaal

SV Beilen is KNSA Kroon gecertificeerd

SV Beilen, Noordveen 23, 9412 AG, Beilen
www.svbeilen.nl

Ons email adres is:
secretaris.svbeilen@gmail.com

Privacyverklaring: http://www.svbeilen.nl/uploads/files/privacyverklaring-sv-beilen.pdf
Copyright©2019 SV Beilen, All rights reserved.