JWF wint Schiethuusbokaal 2010

Blogbericht geplaatst op 04-01-2011

Voor de tweede achtereenvolgende maal is JWF winnaar geworden van de “Schiethuusbokaal”, een wedstrijd tussen de gebruikers van Het “Schiethuus” in Beilen.

De “Schiethuusbokaal een wedstrijd tussen De SV Beilen, De Schutterij Johan Willem Friso (JWF) en het Contact Oud Mariniers (COM) is ook in 2010 een prooi geworden voor de schutters van de JWF

7 Schutters van JWF, 9 schutters van het COM en 10 schutters van de SV Beilen streden op 22 december 2010 om de, inmiddels felbegeerde, “Schiethuusbokaal op de onderdelen Groot Kaliber Geweer, Klein Kaliber Geweer, Klein Kaliber Karabijn, Groot Kaliber Pistool en Klein Kaliber Pistool.

Na een spannende en sportieve strijd bleken ook dit jaar weer de schutters van JWF aan het langste eind te trekken, al waren de verschillen klein.

Dit was al weer de vierde uitgave van de “Schiethuusbokaal” die nu 2 maal door de SV Beilen is gewonnen en 2 maal door JWF, dus de verwachting is wel dat dit jaar de schutters van het COM hun trainingen zullen aanpassen en volgend jaar een greep naar de macht zullen doen.

Vermeld mag nog wel even worden dat de Nestor van de SV Beilen de hoogste persoonlijke score van de avond wist te schieten, M. Geurts schoot met Klein Kaliber Karabijn 194 punten.

De gemiddelde score per schutter was:

JWF                            174.1 pnt.
SV Beilen                    166.6 pnt.
COM                           127.3 pnt.

De volgende wedstrijd, om de bokaal van 2011, zal worden gehouden op 21 december 2011

Dirk Bloemers

De foto's