EPP en PP1 29 en 30 mei 2009

Blogbericht geplaatst op 15-11-2010

Op 29 en 30 mei j.l. hebben in totaal 120 schutters hun weg gevonden naar de EPP en PP1 wedstrijden van de SV.Beilen en Dienst Vervoer en Ondersteuning. Op beide dagen werd goede strijd  geleverd hetgeen resulteerde in een overwinning voor Matthew Mouhaddab van de KAPS uit Antwerpen. Hij schoot 238 punten bijeen en werd gevolgd door Henk de Rooij van het APGS uit Amsterdam met eveneens 238 maar met minder aantal vijven. Op de derde plaats eindigde Mathieu Rombouts van het EPP team Noord Oost Nederland met 237 punten.

0013.jpg0011.jpg_DSC0281.jpg

Bij de Dames won Anja Degel van de Politie Hamburg en bij de Teams werd het 1e team van de APGS 1e winnaar. Zij werd gevolgd door het team van Noord Oost Nederland en de KAPS uit Antwerpen.

Naast de EPP wedstrijd werd gelijktijdig een Police Pistol wedstrijd verschoten. Hier kwam Frits Verhoeven van de Politie Brabant Zuid Oost als winnaar naar voren. Met een absoluut parcours record van 296 van de maximaal 300 punten werd hij afgetekend winnaar. Op de 2e plaats eindigde Matthew Mouhaddab van de KAPS uit Antwerpen en derde werd Jorg Otto van de BDMP uit Hamburg. De prijzen werden uitgereikt door Jelte Penninga van de Dienst Vervoer en Ondersteuning.

_DSC0232.jpg_DSC0230.jpg_DSC0244.jpg

De organisatie dankt alle deelnemers en helpers voor hun bijdrage aan deze succesvol verlopen wedstrijden.

Koos Wolf