Artikelen

DK MP / Ranking SP maart 2018

Blogbericht geplaatst op 03-03-2018

In het weekend van 2 en 3 maart werden bij de SV Beilen het DK Militair Pistool en de open Ranking Service Pistol verschoten. Met een deelname van bijna 100 schutters mochten wij ons verheugen op een grote belangstelling. Er werd dan ook met een behoorlijke concurentie gestreden om de beste plaatsen.

  

De dagen verliepen in een ontspannen en vooral sportieve sfeer waarbij naast het ophalen van ervaringen uit het verleden, werd genoten van de altijd weer lekkere gehaktballen die in overvloed beschikbaar waren.

Pijnlijk duidelijk werd dit weekend dat de spelregels van service pistol toch wat strenger zijn dan die bij militair pistool. Immers, er is bij service pistol eigenlijk geen gelegenheid om bij een storing van het wapen de serie toch nog af te maken binnen de beschikbare tijd. Maar dat is all in the game en die tegenslagen werden manmoedig geaccepteerd.

Wapenkeuring  

Ondanks de wat frisse omstandigheden op de banen, mogen we terugkijken op een geslaagd weekend waarbij vele deelnemers te kennen gaven er zeker een volgende keer weer bij te zullen zijn.

Uitslagen DK D1 Militair Pistool

Uitslagen Open ranking Service Pistol zwaar

Uitslagen Open ranking Service Pistol licht