Dertiende Jaarbeurs 18 mei 2014

Locatie; clubgebouw Het Schiethuus te Beilen
Noordveen 23

Open vanaf 10.30 tot 15.30 uur

Voor de dertiende achtereenvolgende keer wordt door de SV Beilen weer de gezellige jaarbeurs georganiseerd. Deze beurs is toegankelijk voor alle houders van een bijzondere machtiging en alle leden van schietverenigingen, leden van de wapenverzamelverenigingen en wapendragers.

Vergeet niet uw lidmaatschapsbewijs of identificatie mee te nemen want bij de entree zal dit worden gecontroleerd.

Iedere bezoeker mag een introducé meenemen. Hij/zij is wel verantwoordelijk voor deze introducé.

Net als voorgaande jaren is het de bedoeling om weer de mogelijkheid te bieden aan standhouders om artikelen aan de man te brengen die op enige wijze relateerbaar zijn aan de schietsport of schieten in het algemeen. Ook dit jaar is er weer de beschikking over ruim 250 m2 standruimte.

Hierbij valt te denken aan:
Moderne wapens, Antieke wapens, Gebruikte schietsportkleding, Gebruikt herlaadmateriaal, Militair materiaal, Holsters en riemen, Lectuur, enzovoort enzovoort.

Scherpe patronen, scherpe slaghoedjes en bussen kruit zijn verboden tijdens de beurs. Heeft u deze wel te koop, leg dan een notitie neer.

Lege hulzen zonder slaghoedjes zijn toegestaan.

Gemachtigde wapens kunt U zelf te koop aanbieden of via bemiddeling van de clubstand waar ze onder glas worden gelegd en steeds in het oog zullen worden gehouden.

Bij verkoop via de clubstand ontvangt de vereniging voor bemiddeling een vergoeding van € 10,00 per wapen ten behoeve van de clubkas.

Particulieren die op een eigen standje hun gemachtigde wapens te koop aanbieden zijn verplicht er voor te zorgen dat gemachtigde wapens tijdens de beurs niet worden verlaten.

Om late bezoekers niet teleur te stellen, stellen we het zeer op prijs dat standhouders hun stands niet voor 15.00 uur beginnen op te ruimen.

Ten behoeve van de verzorging van de inwendige mens zal de bar in het gebouw gedurende de hele dag geopend zijn.

Toegang per bezoeker is slechts € 2,00.

Schutters die hun wapenkast eens willen opruimen kunnen een tafel-stand huren voor € 5,00 per persoon incl. koffie en broodjes.

Opgave vooraf wordt zeer op prijs gesteld.

Standhouders kunnen al vanaf 09.30 uur terecht voor het inruimen van hun stand.

Bel hiervoor, of voor andere inlichtingen:

J.Kiers             0593-540805 of  e-mail jkiers@svbeilen.nl

A.J. de Vries   0591-372529 of e-mail ajdevries@svbeilen.nl.