Artikelen

17e Beurs

Blogbericht geplaatst op 31-05-2017

Uitstekende 17e Beiler wapenbeurs

Het warme weer op zondag de 28ste mei bleek geen beletsel voor een bezoekje aan de antieke wapen beurs te Beilen. Eerder zelfs het tegenovergestelde, want een ruim aantal bezoekers gebruikte het mooie weer als excuus om op de motor naar de beurs te gaan. De zeventiende editie van de Beiler beurs was dan ook heel goed bezocht.

Standhouders waren afkomstig vanuit het hele land en hadden wederom zorg gedragen voor een gevarieerd en aantrekkelijk aanbod aan antieke wapens en aanverwante artikelen. De verkopen liepen dan ook uitstekend hetgeen mocht blijken uit het feit dat ruime aantallen bezoekers gepakt en gezakt het gebouw verlieten. Desgevraagd lieten ook diverse standhouders weten tevreden te zijn over hun verkopen en een aantal van hen heeft reeds meters standruimte besproken voor de komende editie in 2018.

     

De organiserende heren Kiers en de Vries van SV Beilen kijken dus terug op wederom een geslaagd evenement dat mede mogelijk gemaakt werd dankzij de welwillende jaarlijkse sponsoring van de plaatselijke Albert Heijn supermarkt.

Dit wordt buitengewoon gewaardeerd, net als de enthousiaste inzet die alle vrijwilligers getoond hebben tijdens de opbouw, de afbraak en gedurende het evenement.